menuMENU    UK Free TV logo Archive (2002-)

 

 

Click to see updates

All posts by Charlotte

Below are all of Charlotte's postings, with the most recent are at the bottom of the page.


Help!

I have a Technika lcd24-620 that has built in freeview, and my post code is BA1 2BN. Since the switch over I have only received multiplexes 1 and 2, but today I have very poor/no signal on multiplex 2. The signal strength on ch25 is good, but it's not receiving signal from any other channels.

I unplugged everything, blanked the channel line-up and re-scanned, but that achieved zilch. So I reset factory settings which has returned multiplex 2 channels, but the signal is terrible. Nothing has changed; the aerial still points towards the transmission tower, it's not raining (in fact it's a lovely sunny day), and all my cables are fine, the tv has been receiving signal for over a year (and still is on multiplex 1) and reportedly signal around Bath is fine.

Is there anything more I can do? And when will multiplexes A, B, C and D be available in Bath? We switched over in March 2010, so we've been waiting a LONG long time.

Thanks!

link to this comment
GB

Paul

I'm having the same problems today. It's not your box, it has to be their signal. I wrote a post earlier today that appears on page 38, and I'm still having no luck.

I've since tried my tv in a different location in Bath, and it works there. I've also tried a different tv in my house and that works. Upshot is, it's not the tv and it's not the cables, it's the signal.

Is anyone going to fix it please?

link to this comment
GB